Hüllert Maskin i Vara söker Säljare av Merlo

Hullert-logo-small.png

Om Företaget

Familjeföretaget Hüllert Maskin AB är marknadsledande inom teleskoplastarsegmentet med varumärket Merlo och vi är mycket stolta över våra framgångar på den svenska marknaden. Huvudkontoret finns i Vara och vi är idag 30 medarbetare med säljkontor i regionerna Stockholm, Göteborg, södra Sverige och Norrland samt ett rikstäckande återförsäljarnät. Vi jobbar mot vår vision att som marknadsledare förbättra materialhanteringen i Sverige.

Dina arbetsuppgifter

Till säljområdet Väst söker Hüllert Maskin AB nu en säljare av Merlos teleskoplastare. I rollen ansvarar du främst för att vidareutveckla marknaden och söka upp nya kunder, men också för att vårda och utveckla relationen med befintliga kunder. Tillsammans med ett engagerat team arbetar du mot utmanande resultatmål och gör affärer med allt från entreprenörer och industrier till kommuner och byggare. Tjänsten utgår från huvudkontoret i Vara.

Din profil

Har du ett eget driv, gillar utmaningar och framförallt är trygg i din roll som säljare? Då är detta något för dig. Du har lätt att umgås med såväl ägare och företagsledare som med maskinförare. Arbetet är omväxlande och du har stora möjligheter att under frihet skapa din egen vardag och framgång. Att ha tålamod är viktigt då affärerna många gånger kan ta tid från första kontakt till leverans.

För att lyckas i rollen ser vi att du är en duktig relationsbyggare, har sinne för ordning och reda samt har god kommunikativ förmåga. Du ska ha ett utvecklat affärssinne och kunna arbeta självständigt och resultatinriktat.

Som en del i Hüllert Maskins Merlo-team jobbar du utifrån en vision att vidareutveckla teleskoplastarmarknaden i Sverige. Engagemang och handlingskraft kännetecknar organisationen och framgångsfaktorerna är att alltid sätta kunden i centrum, vara lösningsfokuserad och vårda de personliga relationerna. Som nyanställd kommer du att få en gedigen och professionell utbildning på plats för att snabbt lära känna produkten och komma in i företagets sätt att tänka och jobba tillsammans.

Körkort och resvana är ett krav eftersom kunderna finns utspridda över distriktet.

Vill du bli del av ett stabilt och framgångsrikt företag som är marknadsledande inom sitt segment? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag. Urval kommer att ske löpande.

 

Har du frågor om tjänsten, välkommen att kontakta Andreas Tagesson på tel: 0512-30 00 33

 

Ansök här

merlo.png