Hüllert Maskin söker en service- och garantiansvarig

Hullert-logo-small.png

Om Företaget

Familjeföretaget Hüllert Maskin AB är marknadsledande inom teleskoplastarsegmentet med varumärket Merlo och vi är mycket stolta över våra framgångar på den svenska marknaden. Huvudkontoret finns i Vara och vi är idag 30 medarbetare med säljkontor i regionerna Stockholm, Göteborg, södra Sverige och Norrland samt ett rikstäckande servicenät. Vi jobbar mot vår vision att som marknadsledare förbättra materialhanteringen i Sverige och att vi ska ha kul på jobbet!

Dina arbetsuppgifter

Som Service- och garantiansvarig på Hüllert Maskin AB arbetar du i nära samarbete med företagets eftermarknadsteam. Du ansvarar för verksamhetens garantiarbete gentemot vår huvudleverantör Merlo i Italien samt för kontakten gentemot våra kontraktverkstäder runt om i Sverige. Vi är måna om att vårda relationen till de kontraktverkstäder vi samarbetar med och en viktig del i din roll blir att fördjupa och utveckla det arbetet ytterligare.

Tjänsten inkluderar följande arbetsuppgifter:

  • handläggning av garantiärenden
  • ankomst- och leveranskontroll av maskinerna
  • provkörning av maskiner
  • hantering av reklamationsdelar
  • kontinuerlig kontakt med våra kontraktverkstäder

Tjänsten som Service- och Garantiansvarig är mycket varierande och innefattar såväl administration som praktiskt arbete och många kontaktytor. Dialogen med våra kontraktsverkstäder och samarbetspartners innebär kontinuerlig kontakt via mail, telefon och personliga besök. Tjänsten innefattar också nån resa till Italien per år.

Din profil

För att lyckas i en dynamisk och varierande roll som denna, krävs att du har hög flexibilitet och serviceanda. Du förstår vikten av att kunna anpassa din kommunikation beroende på situation och vem du pratar med och du har hög social kompetens.

Du har lätt att känna driv och arbetsglädje och du trivs med att arbeta tajt tillsammans med kollegor och samarbetspartners. Vidare är du noggrann och strukturerad och har sinne för ordning och reda.

Vi ser gärna att du som söker tjänsten har ett genuint intresse för maskiner och fordon, men ingen formell kunskap krävs. Goda kunskaper i engelska, både tal och skrift, är en förutsättning för att klara uppdraget.

Bakgrund

Som en del i Hüllert Maskins Merlo-team jobbar du utifrån en vision att vidareutveckla teleskoplastarmarknaden i Sverige. Engagemang och handlingskraft kännetecknar organisationen och framgångsfaktorerna är att alltid sätta kunden i centrum, vara lösningsfokuserad och vårda och fördjupa de goda relationerna vi har med kunder och samarbetspartners.

Lockas du av en varierande och bred tjänst där du får möjlighet att kombinera ditt intresse för maskiner och fordon med administration och många spännande kontaktytor? Då är du välkommen med din ansökan till oss på Hüllert Maskin senast den 21 april.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lina Burge, personalansvarig 0512-30 00 62. 

Ansök här


merlo.png