Nyhetsarkiv

Bauma 2019

8-14 april 2019 slår världens största mässa för entreprenadmaskiner upp portarna. Bauma har över 600 000 kvadratmeter utställningsyta och mer än en halv miljon besökare. Vi på Hüllert Maskin kommer ha personal på plats i Merlos monter FS1108/3 under mässan för att ta emot de svenska besökarna.

1991 presenterade Merlo den första runtomsvängande teleskoplastaren, ett revolutionerande koncept som gjorde det möjligt för teleskoplastaren att rotera och flytta materialet 360 ° för första gången, utan att behöva flytta maskinen.  Denna modell, blev grunden för den snabba och nytänkande utvecklingen av tekniken inom detta segment.

Detta gav Merlo en position som branschledare och i mer än 25 år har denna typ av maskin varit känd över hela världen som "Roto", och Merlo är fortfarande världsledande på denna marknad.

Under hösten/vintern 2019 skapar Merlo en ny milstolpe med introduktionen av den nya ROTO-serien på den svenska marknaden, en innovativ lösning baserad på det nya modulbyggda konceptet med en mängd nya tekniska funktioner.

De nya Roto-modellerna finns i två olika utföranden:

ROTO 400 - modeller med 415 °

ROTO Advanced- modeller med kontinuerlig 360 ° rotation

 

PANORAMIC-serien lanserades 1987, inspirerad av idén att flytta motorn från maskinens baksida till höger sida, vilket gav gott om plats för teleskopbommen. Denna smarta idé förändrade teleskoplastarmarknaden för alltid, och gjorde Merlo till teknikledaren inom detta segment. Detta möjliggjorde en utmärkt runtomsikt, som i sin tur gav ökad säkerhet.

De nya PANORAMIC-modellerna som kommer under hösten får ny hytt, givetvis med fortsatt god runtomsikt och komfort, helt ny typ av axlar, nya tekniska lösningar som höjer säkerhetsnivån och prestandan. PANORAMIC har alltid varit mer än bara en teleskoplastare

 

Merlo