Nyhetsarkiv

Hüllert Maskin Söker MEKANIKER

Familjeföretaget Hüllert Maskin är marknadsledande inom teleskoplastarsegmentet med varumärket Merlo och vi är mycket stolta över våra framgångar på den svenska marknaden. Huvudkontoret finns i Vara och vi är idag 30 medarbetare med säljkontor i Stockholm och Göteborg samt ett rikstäckande återförsäljarnät. Vi jobbar mot vår vision att som marknadsledare förbättra materialhantering i Sverige. Vi jobbar också efter den enkla divisen att vi ska ha kul på jobbet. Läs mer om tjänsterna här nedan:

Arbetsbeskrivning

Vi söker mekaniker för påbyggnad av nya maskiner samt mekaniker för iordningställande av begagnade maskiner och reparation av kundmaskiner. Det innebär till största delen montering av elektrisk och hydraulisk utrustning. Då önskemålen varierar är det bra att vara kreativ och att se problemlösning som en utmaning. Viss kundkontakt kan ingå i tjänsten. Tjänsterna är heltid.

Kvalifikationer

För att lyckas med jobbet och för att trivas hos oss behöver du ha ett genuint intresse för maskiner och teknik och en vilja att lära och utvecklas tillsammans med oss. Du har goda kunskaper i el och hydraulik. Då instruktionsböcker är på engelska bör du ha läsförståelse i språket. B-körkort krävs för tjänsten.

Sista ansökningsdagen är 28 feb 2017.

Maila din ansökan till:

ansokan@hullert.se

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Lina Burge, Personalansvarig telefon 0512-30 00 62

Välkommen med ansökan
www.hullert.se
0512-30 00 30

Hullert-logo.png