Nyhetsarkiv

ANNONS

Ta chansen att bli Säljare av Merlos Teleskoplastare

Vi söker en självgående säljare till Södra Stockholm

 

Hüllert Maskin är marknadsledande inom teleskoplastarsegmentet i Sverige med varumärket Merlo och vi säljer snart Merlo nr 1 000 i Sverige. Huvudkontoret ligger i Vara och vi har förutom egna säljare även ett rikstäckande återförsäljarnät. Vi söker nu ytterligare en säljare med placering på vårt säljkontor och vår serviceverkstad i Arlandastad. Ditt distrikt blir söder om Stockholm och din kollega ansvarar för norr om Stockholm.

Har du eget driv, gillar utmaningar och framförallt är stabil som säljare då är detta något för dig. Du har lätt att umgås med såväl ägare, företagsledare, ledningar som maskinförarna. Det är ett omväxlande arbete med stora möjligheter att under frihet skapa din egen vardag och framgång. Körkort och resvana behöver du då våra användare finns spridda på ditt distrikt, Ordning och reda är en självklarhet samt att du har tålamod då affärerna många gånger tar tid från första kontakt till leverans.

Du som söker tjänsten får:

  • Ansvar för försäljning av Merlo teleskoplastare inom ditt säljområde.
  • Arbeta mot utmanande resultatmål.
  • Arbeta tillsammans med ett engagerat team.
  • Göra affärer med allt från entreprenörer, industrier, kommuner och byggare.
  • Möjlighet att vidareutveckla nya såväl som befintliga kunder.

Hüllert Maskin är ett familjeägt företag med 25 anställda. Vi jobbar tillsammans utifrån vår vision och för att vidareutveckla teleskoplastarmarknaden i Sverige. Engagemang och handlingskraft kännetecknar oss där våra kunder alltid sätts högst. Vi kommer att ge dig en gedigen och professionell utbildning för att du snabbt ska komma in i vårt sätt att tänka och jobba tillsammans.

Vill du vara med i vårt Merlo-lag så sänder du in handlingarna till:
lina.burge@hullert.se

Har du frågor om tjänsten skall du ringa: vVD Lina Burge, telefon 0512-30 00 62
www.hullert.se
0512-30 00 30

Hullertlogo_gron_RGB.jpg