Nyhetsarkiv

Mässor 2020

2020 blir ett spännande år med många nya modeller ifrån Merlo. Vi kommer att deltaga på ett antal mässor och visa upp dessa nya produkter och det kommer även att anordnas visningsdagar både på vår anläggning i Vara och ute hos våra återförsäljare runt om i landet. Nedan är de mässor som är inbokade för året.

Svenska Maskinmässan 4-6 juni FLYTTAT TILL 1-3 OKTOBER!
Svenska Maskinmässan anordnas på Solvalla i Stockholm och på mässan visas det senaste inom bygg-och anläggningsbranschen upp och som besökare kan du prova nya maskiner och uppleva en levande maskinmässa. Den senaste upplagan av Svenska Maskinmässan genomfördes 2018 och hade över 100 utställare och lockade cirka 12 500 besökare.

Monternr: S:40

Borgeby Fältdagar 24-25 juni
Borgeby Fältdagar är en mötesplats för alla som har lantbruk som främsta intresse och sysselsättning. På plats kan besökare ta del av praktiska maskindemonstrationer, seminarier, demoodlingar och ett antal utställare. Under 2019 ställde 456 företag ut och mässan besöktes av cirka 19 500 lantbrukare.

Monternr: A49

 

Brunnby Lantbrukardagar 1-2 juli
Sedan 2007 har Brunnby Fält arrangerats utanför Västerås. En mötesplats för professionella lantbrukare där besökare kan ta del av nyheter, träffa branschkollegor och leverantörer, provköra maskiner och se ny teknik.

Monternr: 124

Load Up North 27-29 augusti
Den kompletta mässan för entreprenadmaskiner, transport och rekrytering. Load Up North i Umeå är en mötesplats för branschen, framtida investeringar och rekryteringar. Den enda mässan i sitt slag norr om Stockholm.

Monternr: 2027

Entreprenad Live 3-5 september

Entrepenad Lives idé är att skapa starka regionala mässor för proffs inom bygg- och anläggningsbranschen med fokus på entreprenad och bestående av utställning, provkörning, seminarier och upplevelser. Mässan arrangeras på Säve depå i Göteborg.  

Monternr: 570


Elmia Lantbruk 21-23 Oktober
Elmia Lantbruk är en nationell fackmässa med besökare från hela landet. Fokus på årets mässa är klimatfrågan. ​Här möter produkter och idéer marknaden, samarbeten startas och ny kunskap får fäste på resan mot ett ännu hållbarare lantbruk. Mässan arrangeras i Jönköping.

Monternr: B02:82


20141023_4035.jpg