Nyhetsarkiv

Smarta Merlo för smart lantbruk

Merlo teleskoplastare för smarta lantbrukare är tema i AB Hüllert Maskins monter under Elmia Lantbruk i Jönköping 24-26 oktober.

5751.JPG

Temat ansluter till Elmias marknadsföring inför mässan, om det Smarta Lantbruket.

På plats i Hüllert Maskins monter finns bland annat den populära Merlo TF38.10, men även de något mindre Merlo TF30.9 och TF35.7. Även P27.6, kallad ”Allfixaren” kommer att visas på mässan.

De första siffrorna i modellnamnet berättar om maskinens lyftkraft, den andra siffran lyfthöjden (Merlo 38.10 lyfter alltså 3,8 ton och maskinen har högsta lyfthöjd på 10 meter).

Den stora nyheten i Hüllert Maskins monter blir dock att nya Merlo Multifarmer 40.9

kommer till Elmia Lantbruk, mer information om denna modell kommer inom kort. Hüllert Maskins monter ger en bra blick för vad Merlo kan erbjuda lantbruket i form av smarta maskiner som ger lantbruket driftsäkra och mångsidiga maskiner.

I Hüllert Maskins monter kommer även Hyundai gaffeltruckar finnas representerade via Hüllert´s systerföretag Ottosson Truck som är generalagent för Hyundai Forklifts i Sverige.

Merlo är det största teleskoplastarmärket i Sverige sedan decennier. Under åren har generalagenten AB Hüllert Maskin byggt ut ett heltäckande nät med omkring 40 serviceverkstäder och säljkontor spridda över hela landet.

Säljare och personal i Hüllert Maskins monter kommer att berätta om Merlos hela modellprogram. Både Roto och Panoramic-seriernas modeller är nu, under uppgradering till moderniserade utföranden med bättre prestanda både gällande lyftkapacitet och lyfthöjder. Förarmiljö och komfort är också något som förbättrats i de senaste modellversionerna.

Merlo