Nyhetsarkiv

Steens T&E och Hüllert Maskin i nytt samarbete om Merlo

AB Hüllert Maskin inleder ett samarbete med Steens T&E Verkstad AB om servicen av Merlo teleskoplastare. Den 22 april hålls invigning och Öppet Hus med maskinvisning på Steens T&E:s anläggning på Ångpannegatan i Göteborg.

Det nya samarbetet innebär samtidigt att Merlos tidigare servicegivare, HVL Maskin i Göteborg AB avvecklar sin verksamhet. HVL:s personal går till Söderberg & Haak.

– Förändringarna är en naturlig följd av utvecklingen i de respektive företagen och den här lösningen gynnar samtliga inblandade, alla våra kunder och berörd personal, säger AB Hüllert Maskins vd Nils-Gunnar Burge i en kommentar.

Steens T&E är en välkänd och kompetent serviceverkstad för entreprenadmaskiner. Ett tiotal servicetekniker arbetar i de nya lokalerna på Ångpannegatan i Göteborg, med centralt läge nära Backaplan. Företaget är redan idag auktoriserad serviceverkstad för Huddig, Case, Doosan, Massey Ferguson och Avant.

Tidigare har man även varit auktoriserad Manitouverkstad. Den kompetens som finns hos Steens T&E kommer nu Merlos ägare tillgodo. En av teknikerna är Per-Olof Eriksson med 20 års erfarenhet av teleskoplastare och känd av många. Han blir nu Merloexpert tillsammans med ytterligare en tekniker, samt en utrustningsansvarig. Förändringen berör alla teleskoplastarägare i Göteborgsområdet.

– Jag är glad för vårt nya samarbete med Steens T&E. Samtidigt tackar jag HVL Maskin och dess personal för ett mycket bra arbete under många år och önskar dem lycka till, säger Nils-Gunnar Burge.

Hos Stens T&E rustar man nu för vårvisningen och invigning den 22-23 april och starten för det nya samarbetet.

– Jag är fantastiskt nöjd med att få börja samarbeta med Hüllert Maskin. Nu står våra tre Merloexperter och totalt elva servicetekniker till teleskoplastarägarnas förfogande, säger Steens T&E:s vd Bjarne Steen.

steens.jpg