Nyhetsarkiv

Ta chansen att bli Säljare av Merlos Teleskoplastare Vi söker en säljare till Stockholmregionen

Familjeföretaget Hüllert Maskin är marknadsledande inom teleskoplastarsegmentet med varumärket Merlo och vi är mycket stolta över våra framgångar på den svenska marknaden Huvudkontoret ligger i Vara och vi har förutom egna säljare även ett rikstäckande återförsäljarnät. Vi söker nu ytterligare en säljare med placering på vårt säljkontor och vår serviceverkstad i Arlandastad.

Har du eget driv, gillar utmaningar och framförallt är stabil som säljare då är detta något för dig. Du har lätt att umgås med såväl ägare, företagsledare som maskinförarna. Det är ett omväxlande arbete med stora möjligheter att under frihet skapa din egen vardag och framgång. Körkort och resvana behöver du då våra användare finns spridda på ditt distrikt, Ordning och reda är en självklarhet samt att du har tålamod då affärerna många gånger tar tid från första kontakt till leverans.

Du som söker tjänsten får:

  • Ansvar för försäljning av Merlo teleskoplastare inom ditt säljområde.
  • Arbeta mot utmanande resultatmål.
  • Arbeta tillsammans med ett engagerat team.
  • Göra affärer med allt från entreprenörer, industrier, kommuner och byggare.
  • Möjlighet att vidareutveckla nya såväl som befintliga kunder.

Hüllert Maskin är ett familjeägt företag med 30 anställda. Vi jobbar mot vår vision att som marknadsledare förbättra materialhantering i Sverige. Vi jobbar också efter den enkla divisen att vi ska ha kul på jobbet. Engagemang och handlingskraft kännetecknar oss där våra kunder alltid sätts högst. Vi kommer att ge dig en gedigen och professionell utbildning för att du snabbt ska komma in i vårt sätt att tänka och jobba tillsammans.

Vill du vara med i vårt Merlo-lag så sänder du in handlingarna till:
ansokan@hullert.se

Har du frågor om tjänsten skall du ringa: Andreas Tagesson, telefon 0733-69 32 00
www.hullert.se
0512-30 00 30

shake.jpeg