Nyhetsarkiv

Tillsammans mot framtiden.

När nästa generation Roto-modeller skall konstrueras blickar Merlo norrut mot den svenska marknaden. Merlos avdelning för teknikutveckling besökte Vara för att prata om framtiden tillsammans med tekniker från Hüllert Maskin. 

Klimatet i norden och de hårda krav som svenska maskinförare ställer på leverantörerna av entreprenadmaskiner gör att Merlo lyssnar noga på vad Hüllert maskin har för åsikter och synpunkter. En prototyp av maskinen har också genomgått en rad fältprov under svenska förhållanden.

Anders Johansson hos Hüllert Maskin som tidigare arbetat med utveckling inom personbilsindustrin och har ett tätt samarbete med ingenjörerna i Italien, summerar samarbetet med Merlo så här:

Trots att Sverige är en ganska liten marknad globalt sett för Merlo upplever jag att fabriken lyssnar och tar till sig den återkoppling vi ger dem. Att vi varit på fabriken vid flera tillfällen under processen, samt att vi fått hit en prototyp för utvärdering visar hur viktiga våra svenska kunder är för ledningen på Merlo.

Vi återkommer med information löpande via vår hemsida och våra sociala kanaler.

IMG_4089.JPG