Nyhetsarkiv

Tung start i STCC på Knutstorp

l första racet började bilen brinna och i det andra blev han påkörd! Andreas Wernersson fick ingen rolig STCCdebut. - En riktig skithelg, säger en besviken 19-åring. 

 

Öttumskillen Andraes Wernersson vill helst glömma STCC-premiären på Ring Knutstorp. Det som såg så lovande ut utbyttes i otur och misslyckande, beroende på tekniska fel och närkontakter med andra förare. I första racet tog bilen eld och i det andra blev Andreas påkörd och avknuffad. - Två nollor och tävlingsmässigt inget positivt. Jag visade att jag hänger med och var snabb på träningen, men det ger inga poäng, säger debutanten.

Det var inte min helg och jag längtar något enormt till Göteborg den 6-7Juni. Då går jag bara för seger!    Bortsett från resultatet var ändå helgen ett stort plus. Jag fick visa att jag var snabb på banan och hade kapasitet för att köra om halva fältet. Nu har jag fått ett kvitto på att jag kan åka fort när bilen fungerar och kan vi fortsätta såhär vågar jag lova att vi kommer ha fina framgångar i fortsättningen! -avslutar Andreas.

brand_knutstorp.jpg