Nyhetsarkiv

Vi kompletterar varandra och växer tillsammans

Agenturerna för Hyundai Forklifts och Merlo är sedan 2018 i samma koncern. Ottosson Truck/Hyundai växer tillsammans med Vara Maskinimport och Hüllert Maskin.

– Vi har samma kärnvärden, Ottosson Truck är ett familjärt företag som värnar om personliga relationer med kunder, leverantörer och anställda och därför känns det extra spännande att få jobba tillsammans, berättar Vara Maskinimports koncernägare Nils-Gunnar Burge.

Ottosson Truck/Hyundai expanderar och etablerar sig nu i Vara och finns med personal på plats hos Hüllert Maskin. Säljare Peter Kling finns i Västra Götaland för att förse truckmarknaden med totallösningar som rätt truck rätt service, rätt ergonomi, rätt pris och rätt finansiering.

Läs mer om Ottosson Truck på www.ottossontruck.se
Välkommen att kontakta din säljare i området:
Peter Kling - Västra Götaland
Direkt/sms 0708-399 106
peter.kling@ottossontruck.se

FAKTA OTTOSSON TRUCK AB:

 

Ottosson Truck/Hyundai har Sveriges mest engagerade servicetekniker som alltid arbetar nära dig, aldrig mer än 1 timme ifrån. Med ambulerande servicebilar känner sig våra kunder trygga. Det har de gjort sedan 50 år tillbaka.

Inom nätverket av kontor, verkstäder och återförsäljare finns uthyrning och försäljning av nya och begagnade truckar, rådgivning, utbildning och mycket mer att tillgå. Med Sverigeagenturen för Hyundai Forklifts erbjuder vi ett av Sveriges snabbaste växande truckvarumärke, med en bredd av truckar som utvecklats utefter världsmarknadens behov. Vi specialanpassar även truckar för specifika branscher eller andra önskemål.

Ottosson Truck/Hyundai erbjuder totallösningar med rätt truckar, rätt service, rätt ergonomi, rätt pris och rätt finansiering. Det är därför våra kunder upplever hög kvalitet i vårt samarbete

Det bästa av två världar - Lokal service nära dig i kombination med globala truckar i frontlinjen.

4K5A0408_liten.jpg