Nyhetsarkiv

VNB Byggproduktion valde Merlo P40.17

VNB Byggproduktion har under många år hyrt teleskoplastare efter behov för deras olika byggprojekt. Nu har de tagit steget och själva köpt in den flexibla modellen P40.17.

IMG_0806.JPGPå bilden ovan syns från VNB Platschef Magnus Holmström och föraren Christer Karlsson. Från Hüllert Maskin är säljaren Peter Sjöström och verkstadschef Patrik Johannesson representerade

Platschef Magnus Holmström berättar att VNB är ett innovativt företag som gärna ligger i framkant när det gäller teknologi. Detta syns bland annat genom införande av skärmar i byggbodarna med rullande information om företagets alla pågående projekt samt övriga nyheter. Detta ger de anställda en större insyn i verksamheten. Företaget har i dagsläget ca 45 anställda. 

VNB arbetar mestadels med nyproduktion av fastigheter, vilket ofta innebär arbete på hög höjd där den nya teleskoplastaren med en räckvidd på 17 meter kommer väl till pass.

Vi valde bort en av hjullastarna till förmån för en egen teleskoplastare i stället. Teleskoplastaren klarar samma arbetsuppgifter men också så mycket mer. Att det blev just Merlo är det välkända och välrenommerat märke samt att det finns väl fungerande service i vår region säger Magnus.

IMG_0811.JPG