Teleskoplastare

Teleskoplastare är en typ av anläggningsmaskin och materialhanteringsmaskin som är utrustad med en teleskopisk bom som ger maskinen lång räckvidd både horisontellt och på höjden. Maskintypen går ibland också under benämningen teleskoptruck eller teleporter. Teleskoplastare används bland annat inom bygg- och anläggningssektorn, inom industrin, av Försvarsmakten och inom jordbruket.

För att underlätta ert val av teleskoplastare kan ni nedan ställa några parmetrar i vår konfigurator för att sålla fram just den maskin som passar er bäst. Några av våra teleskoplastare har en roterande överdel, dessa kallar vi Roto eller runtomsvängande. Andra modeller har stödben fram på maskinen för ökad stabilitet. Merlo har även en serie teleskoplastare som är speciellt anpassade för lantbruk. Dessa har trepunktslyft och kraftutag på på maskinen. 

Klicka sedan på bilden för att få mer information, ladda ner broschyrer, se filmer eller läsa vår egen tidning MerloNews  om hur våra andra kunder använder just den maskinen i sin dagliga verksamhet

Dra i reglagen nedan för att ställa in hur tungt ni behöver lyfta, hur högt ni behöver lyfta och vilken räckvidd ni behöver. Ni kan också bocka i rutorna för att visa just de egenskaper ni efterfrågar.

Pris
Popularitet
Namn
Pris
Pris (dyrast först)